Havemøbler

Outdoor

Tid til outdoor-liv

Danskerne har for alvor fået øjnene op for udendørslivet. I haven, på altanen, på stranden og i sommerhuset og båden. Der laves mad udendørs, stuen rykkes ud, og vi bruger al den tid, vi kan i det fri. Derfor handler det i høj grad om for detailhandlerne om at vise alle de muligheder, der er for at skabe hygge under åben himmel, for det handler om atmosfære og stemning, og det er design- og interiørbranchen rigtig god til at formidle.

Outdoor

Stålfaste linjer

Linear Steel Series er Muutos første udendørsserie, der kombinerer idéerne om funktionalitet og tidløshed i følgeskab med diskrete detaljer for et elegant udtryk.

Branchenyt

Fletmøbler fra Danmark hitter

Med millionoverskud i rygsækken opruster dansk firma nu i USA

Brugskunst

En ny kollektion forbundet af fælles visioner

Skagerak har netop lanceret deres nye kollektion, som byder på en række spændende og nytænkende designs og nye samarbejder med designere.

Indhold fra partner

Outdoor

HANG CHAIR

Indhold fra partner

Outdoor

CUTTER BÆNK 120

Indhold fra partner

Branchenyt

Havemøbel-firma vokser stødt

Havemøbel-virksomheden Cane-line har næsten fordoblet sit resultat på fire år. Derfor åbner virksomheden et nyt showroom og ansætter 20 nye medarbejdere.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere