18.03.2019  |  Furniture  |  Outdoor

A Ray of light

Designerne Fasting & Rolff har skabt serien Ray, der er udendørsmøbler med et let og moderne udtryk i modige farver.

Inspirationen til designet er hentet fra de cafémøbler, der præger de sydfranske landsbyers små pladser. Ray-serien har de samme karakteristiske skrå ben, runde hjørner og riller ved sæde og ryg. 

Med grafiske aflange riller tillader møblerne, i Ray-serien, at solen titter igennem og skaber smukke skygger på jorden. Derudover muliggør rillerne også, at vind og regn kan passere igennem.

Møblerne i Ray-serien er udført i aluminium og med rustfrit stål i aluminiumsrørene for at give dem tyngde. Den lette konstruktion i aluminium er malet over med Jotuns primer, som derefter er dækket af pulverlak. En behandling som sikrer, at møblerne er modstands-dygtige i al slags vejr. Herudover er serien testet i forhold til rust og salt, så man kan lade møblerne stå udenfor året rundt. 

Serien fås i farverne sort, hvid, lyserød samt lyseblå, og består af en bænk, en caféstol med og uden armlæn, en loungestol, en spisebordsstol, et loungebord, et cafébord i to former og et spisebord i tre længder.

www.woud.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere