08.03.2019  |  Furniture  |  Outdoor

Stålfaste linjer

Linear Steel Series er Muutos første udendørsserie, der kombinerer idéerne om funktionalitet og tidløshed i følgeskab med diskrete detaljer for et elegant udtryk.

Med sine simple linjer og moderne udtryk er Linear Steel Series designet af Thomas Bentzen et nyt perspektiv på udendørsmøbler.

Om serien siger designer Thomas Bentzen selv: “Linear Steel Series er designet fra idéen om at oversætte et tidsløst materiale til et elegant og underspillet udtryk til udendørsbrug, inspireret af kombinationer—kombinationen af linjer, kombinationen af former og kombinationen af materialer”.

Linear Steel Series består af et bord og en bænk i forskellige størrelser, og er designet i pulverlakeret stål for et mat udtryk, og fås i fire forskellige farver: Black, Off-White, Dark Green og Burnt Orange.

www.muuto.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere