28.06.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

Ny generation af køkkentøj

Tefal Ingenio-serien består af stegepander og kasseroller med aftageligt håndtag, så forbrugeren nemt kan anvende dem både på komfuret, i ovnen og til opbevaring af rester i køleskabet.

En helt ny generation af køkkentøj. Sådan beskrives Tefals nye køkkentøjskoncept Ingenio, der netop nu lanceres af Groupe SEB.

Ingenio passer perfekt i tiden, hvor flere og flere vælger at være singler, hvor flere vælger at bo mindre, og der dermed også er mindre plads i køkkenet.

Herudover er konceptet oplagt til sommerhuset, til båden – ja til alle, der ønsker et multifunktionelt køkkentøj.

Og der er en god historie at fortælle forbrugeren ude i butikken, for det smarte er, at håndtaget på Ingenio kan tages af. Det betyder, at forbrugeren bedre kan stable pander og kasseroller, for uden håndtagene optager de mindre plads i køkkenskabet.

Men det betyder også, at man kan begynde tilberedningen på komfuret, klikke håndtaget af og færdiggøre retten i ovnen, for herefter at servere den i panden eller kasserollen uden det irriterende håndtag.

Bliver der rester tilovers, kan man blot sætte et af Tefals plastiklåg (ekstraudstyr) på og sætte panden eller kasserollen direkte i køleskabet.

Fremstillet i aluminium med Thermo-Spot®
Foreløbig rummer det nye køkkenkoncept tre pander (22, 24 og 28 cm) og tre kasseroller (1,6 l, 2,2 l. og 2,6 l) i forskellige serier.

De er alle fremstillet i let aluminium, der har lang levetid og en god evne til at lede varmen. Stegepanderne er desuden udstyret med den holdbare og ridsebestandige belægning Titanium Pro samt Tefals unikke Thermo-Spot®, som skifter farve, når panden har opnået optimal stegetemperatur.

Både pander og gryder leveres med en sikker non-stick belægning. Man kan i øvrigt også klikke håndtagene af og sætte pander og kasseroller i opvaskemaskinen.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere