27.08.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Funktionalitet og kvalitet

Funktionalitet og kvalitet er kodeordene, for WMF. I denne sæson præsenterer man således grydeserien FUSIONTEC, der netop forener det funktionelle med det æstetiske, og man er klar med nyheder i WMF KITCHENminis® serien, der baserer sig på smarte løsninger, det matcher den urbane livsstil. Med andre ord: Nyheder, der gør livet lettere.

Groupe SEB har i slutningen af 2016 overtaget det velkendte og velrenommerede mærke WMF. Det betyder, at forhandlingen af brandet nu ligger hos Groupe SEB – også på det skandinaviske marked.
”For butikkerne betyder det, Groupe SEB nu vil kunne tilbyde et super kvalitetsbrand til detailhandlerne og dermed sikre den optimale brandportefølje. Groupe SEB kan således tilbyde brands og produkter indenfor alle forbruger- og prissegmenter i markedet med én aftale. Herudover ligger WMF Cookware/Kitchenware produkter og SDA produkterne fremadrettet hos samme firma”, lyder det.

WMF brandet har sat standarder med sine nyskabelser i mere end 160 år, og er derfor en vigtig inspirationskilde i markedet. Det gælder produkterne, designet, funktionaliteten og kvaliteten, der alt sammen er med til at skabe kulinariske oplevelser. Fra at tilberede ingredienser med gode køkkenknive og madlavning med innovativt køkkengrej til spisning med stilfuldt bestik, karafler og tilbehør til bordet.

En af de store nyheder, som WMF introducerer dette efterår er FUSIONTEC 6.
Designbase har talt med Martin Geiger fra WMF om den nye teknologi.
Han fortæller, at det, der fascinerer ham mest er, at man i det hele taget kan skabe et højkvalitetsprodukt, der er "Made in Germany” med den nye FUSIONTEC teknologi, og som er dækket af en 30 års garanti.

Kunderne påvirkes af en række faktorer, når de køber køkkengrej. Hvilken type kogeplade, kunden bruger, spiller en rolle, og det samme gør deres madvaner, familiens størrelse, og hvordan gryder og pander rengøres.

”Jeg er specielt fascineret af den høje funktionalitet, der er i produkterne. Bl. a. den hårde, glatte og ridsefrie overflade og den ensartede varmefordeling. Det visuelle taler også for sig selv. Det metalliske look med den skinnende effekt har et moderne og elegant udtryk", siger Martin Geiger, og han fortæller videre, om netop 30 års garantien:
”Den hemmelige opskrift, der anvendes i vores fremstillingsproces, er det, der giver FUSIONTEC sin lange levetid. Fra et teknisk perspektiv er materialerne meget stærkt forbundet, hvilket gør det næsten umuligt for lagene at rive sig løs fra hinanden. Det er det, der gør produkter fremstillet af FUSIONTEC robuste og af en kvalitet, som ikke bare imponerer kunderne, når de første gang ser det, men som fortsætter med at imponere dem mange år efter købet".

Hvordan sikrer I jer, at det kun er de bedste produkter, der når ud til forbrugerne?
”Vores kvalitetssikring begynder allerede i produktudviklingsfasen, der er klart defineret med passende kvalitetssikringer, ligesom varen testes grundigt, før den godkendes til produktion. Når varen er godkendt, begyndes et pilotprojekt, og den strenge testning fortsætter igennem denne proces. Først herefter gives en endelig godkendelse til serieproduktion. I øvrigt gennemgår produkterne også løbende tests i denne fase, og man sikrer dermed, at de lever op til de strengeste krav. Inden produkterne sendes ud til forhandlerne, gennemgås de endnu engang".

Hvilke tips vil du give kunderne, når de køber køkkengrej?
”Kunderne påvirkes af en række faktorer, når de køber køkkengrej. Hvilken type kogeplade, kunden bruger, spiller en rolle, og det samme gør deres madvaner, familiens størrelse, og hvordan gryder og pander rengøres. Ikke alle typer af køkkengrej, kan bruges med alle typer komfur. Eksempelvis er nogle gryder ikke egnede til induktionskomfurer”.

”Bruger man gaskomfur, skal man være forsigtig med at anvende gryder med plasthåndtag, og rengøres gryderne i opvaskemaskinen, skal man først sikre sig, at den gryde, man køber, kan holde til det. I WMF-serien har vi gryder, der kan leve op til ethvert formål ".

Hvordan tror du, gryder vil komme til at se ud i fremtiden?
Jeg tror, at induktionskomfur bliver mere og mere almindelige. Det betyder, at køkkengrejet skal være egnet hertil. Digitalisering vil også komme til at betyde mere og mere på gryder og pander, og mulighederne spænder fra blot at vise temperaturen til at kunne kommunikere med kogepladen via din smartphone. Nogle af disse systemer er allerede tilgængelige, men de er dog endnu ikke fremherskende”. 

Og spørger man Martin Geiger om han selv laver mad, og hvilken gryde, han foretrækker, svarer han straks:
”Ja, madlavning er en af mine store hobbyer, og jeg tror helt klart på, at man skal have de rigtige værktøjer at arbejde med, for vi skaber selv vores oplevelser. I mit job tester jeg alle mulige typer af køkkengrej, så det er svært for mig at vælge én enkelt favorit. Men jeg elsker at lave mad med kasseroller”, slutter Martin Geiger.

En anden stor, lille nyhed fra WMF er WMF KITCHENminis®, der har vundet en plads i mange hjerter og køkkener i de seneste år. De imponerer med en bred vifte af pladsbesparende apparater, udviklet til mindre husholdninger primært blandt byboere.

I miniserien findes fem nyheder, og således omfatter serien i alt 15 mini køkkenmaskiner af forskellig art alle med nye innovationer. Med udviklingen af serien, er der lagt vægt på maksimal funktionalitet, selvom apparaterne er mere kompakte, og det har været væsentligt at holde brugen af plads, energi og ressourcer på et minimum. Den tredje generation WMF KITCHENminis® rummer Yoghurt Maker, Smoothie-To-Go Mixer samt det kompakte glas Waterkettle Vario med integreret te-brygningsfunktion, pladsbesparende bordgrill til to og Ice Cream Maker 3in1 til tre forskellige typer af frossen dessert.

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere