24.03.2021  |  Business  |  Branchenyt

Grohes ansatte skaber markant vækst

For fjerde år i træk er Grohe blevet certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Certificeringen er offentliggjort på et tidspunkt, hvor Grohe i Danmark samtidig kan præsentere en markant vækst på 20 procent i 2020.

Trods vanskelige betingelser med nedlukninger og besværligheder med direkte kundekontakt har Grohe præsteret en vækst i salget på godt 20 procent i 2020. Da den generelle vækst på sanitetsmarkedet sidste år var på cirka 8 procent er fremgangen markant og understreger Grohes stærke position på det danske marked, hvor omsætningen i gennemsnit er steget med 15 procent om året siden 2010.

Firmaets danske direktør Poul Christian Pedersen fremhæver en engageret og forandringsvillig medarbejderstab med stor arbejdsglæde som en meget væsentlig årsag til fremgangen.

Og medarbejderne er tilsyneladende glade for at arbejde i virksomheden, hvilket netop er blevet dokumenteret, idet Grohe for fjerde år i træk er blevet certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.

”Jeg er meget stolt og rørt over resultaterne fra certificeringen, som blandt andet viser, at vores medarbejdere synes, at Grohe er et rigtig godt sted at arbejde, og at de er stolte over at arbejde i virksomheden. Det understreger, at den rejse vi påbegyndte i 2008 for at gøre Grohe til en succesrig, innovativ og stabil virksomhed til fordel for vores kunder og medarbejdere har båret frugt”, siger Poul Christian Pedersen.

Fra ledelsens side bliver der også gjort meget for at fastholde motivation og arbejdsglæde under krisen.

Således tog lederne på besøg – naturligvis med afstand og mundbind – hos medarbejderne med gaver, der kunne opmuntre både medarbejderen og familien og dermed vise, at alle var værdsat og ikke glemt trods den manglende fysiske kontakt.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere