23.10.2020  |  Interior  |  Bad

GROHE Icon 3D. Gør det umulige muligt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Armaturet Icon 3D printet gør det umulige muligt.

"Forestil dig et armatur der skubber til rammerne for alt det du hidtil tænkte muligt. Et 3D printet armatur født ud af den nyeste teknologi. Med armaturet får du den suveræne funktionalitet du forventer af GROHE samtidigt med, at det præsenteres i en silhouette der både er ikonisk og forbløffende. Hvor alle de sædvanlige regler for design og produktion er blevet kasseret. Et 3D printet armatur med blændende præcision, lethed og moderne elegance.

Med GROHEs Icon 3D-kollektion, Allure Brilliant Icon 3D og Atrio Icon 3D, bliver det utænkelige til en banebrydende realitet. Ved at imødekomme 3D print-teknologien, som stadig er i udvikling, udfordrer GROHEs designere og ingeniører grænserne for hvordan et armatur skabes. GROHEs Icon 3D printede armatur tager fremtidens armaturer til spændende nye destinationer.

Med omfortolkningen af serierne Atrio samt Allure Brilliant og inkorporeringen af designet i Icon 3D, tager GROHE produktdesign og glæden ved vand til nye højder. GROHEs designvicepræsident, Michael Seum, understreger ""Hos GROHE tror vi på, at noget som er helt nyt, kræver en dristig vision. Hvad der er muligt og umuligt bliver til et spørgsmål om perspektiv.

Med GROHE Icon 3D åbner vi op for en helt ny måde at tænke produktdesign i fremtiden. Vi overvinder grænserne ved at benytte 3D metalprintning til skabelsen af produkter, som i begyndelsen virker utænkelige. Denne produktionsmetode giver muligheden for, at designe armaturer i beskedne mængder og i overensstemmelse med det vores kunder ønsker. Der er ikke sat nogle grænser for den individuelle personalisering."

Thomas Fuhr, Executive Director Operations GROHE AG, tilføjer: "For at være frontløber i industrien og for at udvidde vores ledende rolle indenfor teknologi, investerer vi markant, ikke kun i forskning og udvikling, men også i innovative produktionsprocesser på vore produktionsanlæg. Med 3D metalprintning, byder vi en ny æra indenfor produktion velkommen, som er skabt i Tyskland. Vi fokuserer på vores kerneforretning og benytter vores armaturer på tværs af hele værdikæden, hvilket skiller os markant ud fra vore konkurrenter. Det der er helt essentielt for os er, at vi fastholder vores anerkendte GROHE kvalitet og medbringer den ind i et 3D-metalprintet produkt. Til dette har vi skabt vores egen proces, hvor magien ligger i pulveret, en unik opskrift på det granulat vi producerer."

Tags: Grohe A/S

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

https://www.grohe.dk/da_dk/

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig på at tilbyde "Pure Freude a Wasser". GROHE har siden…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere