21.11.2019  |  Interior  |  Bad

GROHE Colors – Få elegante og flotte farver til HELE badeværelset

Indhold fra partner Hvad er dette?

GROHE adskiller sig fra andre sanitetsproducenter ved, at levere produkter til hele badeværelset, både brusesystemer, armaturer til håndvask og kar, WC’er, trykknapper, håndvaske samt tilbehør som toiletrulle-holdere, kroge, håndklæde-ringe osv. På nær WC’er og håndvaske kan man få alt dette i 4 skønne farver!

Efterspørgslen på farver


Interessen for farvede badeværelsesprodukter er stor, hvilket GROHE tydeligt mærker.

GROHE har i år deltaget på messen, Bolig, Mad & Design i hhv. Odense og København, hvor forbrugerne viste stor begejstring over muligheden for, at skabe et ensartet udtryk på tværs af hele badeværelset.

Specielt det indbyggede brusesystem, Euphoria 310, i sort tiltrak sig meget opmærksomhed.

Udover badeværelsesprodukterne kan man hos GROHE også få køkkenarmaturer samt køkkenvaske i farver der vækker køkkenet til livs.

Se billederne for at opleve farverne introduceret én efter en.

Vil du se mere om GROHEs farvede produkter til hele badeværelset?

Farverne
Blandt farverne er messing, sort, kobber, nikkel og selvfølgelig krom. Man kan få de fire farver plus krom i en børstet og poleret model, hvilket betyder at man kan vælge mellem 10 forskellige overfladebelægninger til at ensarte udtrykket i badeværelset.

GROHE PVD – 10 x mere modstandsdygtig, 3 x mere hårdfør 

GROHEs store udvalg af farvede badeværelsesprodukter er alle fremstillet gennem en avanceret pådampningsproces (PVD), hvilket på godt dansk betyder, at produkterne har en belægning der er 10 gange mere modstandsdygtig end krom og tre gange mere hårdfør.

Badeværelsesprodukterne er fremstillet til at holde sig flotte i mange år.

Her kan du finde mere inspiration til badeværelset

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

https://www.grohe.dk/da_dk/

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Ved Stigbordene 32, 2. TH, 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere