22.10.2018  |  Interior  |  Outdoor

Godt nyt til dig og havens fugle

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vil du gerne hjælpe vinterens småfugle, når det er småt med føde? Nye glasfoderkugler fra Eva Solo bidrager med både funktionalitet og stil til udendørsarealerne.

Dekorative glaskugler til fuglefoder

Foderkuglerne kan dekorere haven eller altanen hele efteråret og vinteren med. Foderkuglerne er fremstillet af klart glas, som hænges op i diskrete nylonsnore. Herfra er der blot tilbage at nyde synet af fuglene, når de sætter sig på kanten af glasset for at spise. Det er let at fylde foder på glaskuglerne, som har drænhul i bunden, så foderet forbliver tørt.

Glaskuglerne er fremstillet i borosilikatglas og leveres i sæt af 2 stk. De måler Ø10 cm, og de medfølgende nylonsnore måler 100 cm.

Find de nye foderkugler her.

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere