19.06.2019  |  Dining  |  Udstyr

To go til hverdagsritualer

Indhold fra partner Hvad er dette?

I dag findes to-go trenden næsten overalt. Den dynamiske tilgang til livet på farten er nemlig blevet en regulær livsstil, der bakkes op af designprodukter, som ikke bare er praktisk-funktionelle, men også har deres helt egen urbane æstetik.

Til dem hører Rosendahls To Go serie, som brandet lancerede i efteråret og som nu suppleres med et must have til hverdagens udflugter og afstikkere: En casual termoflaske med integreret kop, der ligesom resten af serien har soft touch silikonedetaljer i offwhite og mørk grå.

Hverdagen er fuld af formål og små selvforkælelser med behov for en ekstra kop kaffe eller te på farten.

Derfor supplerer Rosendahl nu To Go serien med en livsstilslækker nyhed, der er oplagt som sidekick til den stilbevidste studerende eller pendleren og til at tage med ud i det blå på forårets første solskinsdag.

Sæsonens nye termoflaske er et casual-cool design, der lægger sig i forlængelse af Rosendahls kendte formsprog og hylder tilværelsens mange ritualer, både de faste og de helt spontane.

Funktionel følgesvend

Med sine 650 ml er Grand Cru termoflasken en rummelig solotermokande og dermed et stærkt personligt design, som hver dag tages i hånden ligeså naturligt som mobiltelefonen og nøglerne.

Flasken er designet med Grand Cru seriens adelsmærke – konisk formsprog, stål og push button – og har desuden en skarp hældekant, der mindsker dryp.

Termodesignet afrundes af en integreret kop, der fungerer som låg, og flasken er dermed skræddersyet til at tage med i toget, på udflugt og ned på legepladsen, hvor alt er samlet i det enkle, elegante design med bløde silikonezoner i grå og offwhite Pantone-farver.

To Go Termoflaske i stål (650 ml) med silikonedetaljer koster 299,95 kr. (vejl.)

I serien findes desuden To Go Drikkeflaske (50 cl) og Termokop (28 cl), der begge koster 149,95 kr. (vejl.)

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere