03.03.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Glaskunst for feinschmeckere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Holmegaard trækker på en unik tradition for majestætisk servering – og nu er der godt nyt til alle glasfeinschmeckere.

Holmegaard trækker på en unik tradition for majestætisk servering. Den ikoniske danske glasproducent er grundlagt i 1823 af Lensgrevinde Henriette Danneskiold-Samsøe og bærer med stolthed titlen ”Kongelig Hofleverandør”. I 1992 blev det endda Holmegaard forundt at designe en glasserie til det danske regentpars sølvbryllup som en gave fra Københavns Borgerrepræsentation. Serien er skabt af Anja Kjær, som med inspiration i venetiansk glaskunst har formgivet vand-, vin- og champagneglas til brug ved Kongehusets store begivenheder –  og nu er der godt nyt til alle glasfeinschmeckere. Med særlig tilladelse introducerer Holmegaard nemlig Regina, som serien i dag er døbt, i sit sortiment og hylder dermed brugskunst og glashåndværk i en helt særlig liga, der altid har ligget i brandets DNA.

Regina-sortimentet indeholder champagneglas, rødvinsglas, hvidvinsglas, portvinsglas og vandglas, der sælges stykvis og uden tvivl vil danne glaskult hos samlere og fans af high-end design til bordets glæder.

  • Holmegaard Regina Champagneglas (35 cl), Rødvinsglas (28 cl), Hvidvinsglas (18 cl), Portvinsglas (10 cl) og Vandglas (19 cl) koster hhv. 599,95, 549,95, 499,95, 449,95 og 399,95 kr. pr styk. (vejl.)

      

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere