14.03.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Glamourøs gobelin

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bjørn Wiinblad Denmark overfører stofligheden og sanseligheden fra det vævede univers til en ny porcelænsserie.

At indrette med tæpper og tekstiler er en af tidens stærkeste interiørtrends, og det har sat fornyet fokus på en mindre kendt del af Bjørn Wiinblads kunstneriske virke, gobelinerne.

På toppen af sin karriere løste Wiinblad adskillige internationale bestillingsopgaver på billedtæpper til kunstsamlere samt til teatre, hoteller og offentlige bygninger, og forstudier til disse kan stadig ses i Wiinblads kunstnerhjem.

Nu overfører Bjørn Wiinblad Denmark stofligheden og sanseligheden fra det vævede univers til en ny porcelænsserie, Gobelin, der sætter gylden glamour på Kande, Serveringsfad og Skål med inspiration fra Wiinblads originale gobelintegninger og tidens trendy rombemønster.

Gobelin serien i hvidt, blankglaseret porcelæn med farvet motiv og bladguld dekoration indeholder Kande (H: 20 cm), Skål (Ø: 16 cm) og Serveringsfad (Ø: 30 cm) og koster hhv. 449,95, 299,95 og 599,95 kr. (vejl.). 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere