11.10.2019  |  Dining  |  Trends

Gin fortjener det rigtige glas

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gin er nuancernes drik, og ginglasset fra Eva Solofremhæver ikke blot duften, men alle smagene fra de forskellige botanicals, som gør gin til en særlig oplevelse.

Gin har for alvor indskrevet sig på verdensscenen af populære drikke. Smagsvarianterne er uendelige, og hylderne bugner af spændende variationer. Eva Solos mundblæste ginglas, der er udviklet i samarbejde med eksperter på området, får alle noter og nuancer til at træde frem i den sanselige drik – både når den nydes i ren form og indgår i en drink.

Det er en særlig oplevelse for sanserne, når gin serveres i det unikke, mundblæste ginglas med ikonisk skrå kant. Glasset er designet i samarbejde med gineksperter og har den ideelle form til at fange ginens dufte og smage, hvilket gør det særligt velegnet til drinks med gin eller til smagning af gin. Glasset fuldender enhver servering og er samtidig delikat at drikke af med sin tynde, elegante kant.

• Materiale: Mundblæst glas

• Mål: H19,4 cm x Ø11 cm

• Rummer: 62 cl

• Vejledende udsalgspris: 199,95 DKK

Se mere om glasset her

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere