11.03.2019  |  Interior  |  Accessories

Geometri på krogen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den geometriske form på de flotte HANG-IT knager fra RIG-TIG passer perfekt til en moderne indretningsstil. HANG-IT er flot både som en enkeltstående knage eller i en gruppe af flere og kan bruges både i køkkenet, i entreen eller på badeværelset.

Den geometriske form på de flotte HANG-IT knager passer perfekt til en moderne indretningsstil.

HANG-IT kan bl.a. bruges i køkkenet og gør sig især godt med EVERYDAY viskestykker, også fra RIG-TIG. Derudover er de også særdeles praktiske til håndklæderne på badeværelset, til overtøjet i entreen eller på børneværelset til f.eks. skoletaske, sportstaske eller udklædningstøj. Det geometriske design er flot både som en enkeltstående knage eller i en gruppe af flere, og formen sikrer et godt greb i det, der hænger på knagen.

Knagerne er fremstillet af hård plastik, der er belagt med en mat, blød silikone, så de er behagelige at røre ved. Bag designet står Böttcher & Kayser, hvis mål er at skabe enkle, originale produkter uden overflødige detaljer. Med HANG-IT har designduoen fundet inspiration i gammeldags proptrækkere og krogene kan derfor, afhængig af vægtype, skrues direkte ind i væggen med håndkraft uden behov for en masse værktøj.

HANG-IT sælges i sæt af to og kommer i farverne grå og terrakotta.

PRODUKTINFO
Designer: Bøttcher & Kayser
Materiale: Plastik, silikone
Mål: 5 x 2,5 cm
Farve: Grå, terrakotta
Vejl. udsalgspris: Sæt med to DKK 99,95

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere