21.03.2017  |  Bloom  |  Outdoor

Gør haven ferieklar med Fiskars Classic

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sommeren er den tid på året, hvor haven står allersmukkest, så det kan være lidt af en gyser at skulle lade den være alene hjemme, mens du er på ferie. Men frygt ej! Det kan godt lade sig gøre at komme hjem til en smuk og velfungerende have, hvis du bare forbereder dig lidt.

Fiskars’ bedste tips til at gøre haven ferieklar

·         Sæt alle dine krukker i halvskygge, så tørrer de ikke så hurtigt ud. Og sæt dem sammen, så er det nemmere at vande dem.

·         Plant i store krukker. Store krukker kræver nemlig mindre vanding. Husk underskåle.

·         Klip krydderurterne tilbage. De friske skud er dem, der smager bedst - og de vil så være klar, når du er tilbage.

·         Høst løs, og læg i fryseren. Forkæl naboen, med hvad der måtte komme af gulerødder, ærter bønner og jordbær, mens du er væk.

·         Pluk en stor buket af alle havens blomstrende sager, så kan de sætte et nyt og dejligt blomsterflor til dig, når du kommer hjem.

·         Giv det hele en god gang gødning.

·         Sæt døre og vinduer på klem i drivhuset.

·         Klip plænen.

·         Fjern alt ukrudt. Hvis du er presset på tid, så klip hovederne af, dermed sår de ikke sig selv.

·         Gør det nemt for din nabo, eller hvem du får til at passe haven, når du er væk. Sæt vandkander, plæneklipper og haveslange frem, så det er nemt at komme til.

·         Og vand det hele godt igennem, lige inden du rejser.

 

Så er der kun tilbage at nyde sommerpausen.
Rigtig dejlig ferie.

Fiskars Classic er en serie af originaler i tidløst design og med fokus på detaljen. Vi kender dem fra vores barndom – og nu som en uundværlig ven, når haven skal ordnes. Funktionalitet, elegance og kvalitet er essensen i hvert enkelt redskab - og det har været seriens røde tråd i mere end 100 år. Redskaberne er nostalgiske, solide og resultatet af godt håndværk – og det er derfor, de aldrig går af mode. 

Fra Zinck-Lysbro til Fiskars
Hvis du synes, at Fiskars Classic-haveredskaberne ser bekendte ud, så er det fordi, at det oprindeligt er de velkendte og populære Zinck-Lysbro-haveredskaber. Det er altså stadig de samme suveræne kvalitetsprodukter, kun navnet har ændret sig. 
Zinck blev grundlagt i 1858 i Godthaab ved Aalborg. Og den anden halvdel af firmaet, Lysbro Fabrikker, blev grundlagt i 1899 i Lysbro ved Silkeborg. De to virksomheder var i mange år konkurrenter, men i 1980’erne enedes de om at fusionere, og dermed blev varemærket Zinck-Lysbro skabt.
Zinck-Lysbro har siden 1989 været en del af Fiskars-koncernen og skiftede i 2013 navn til Fiskars Classic.  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere