09.03.2020  |  Furniture  |  Design

Funktionalisme møder højteknologi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Designbrandet Eva Solo præsenterer nu tv-standeren, Carry, der tilfører den højteknologiske fladskærm en skandinavisk lethed.

Ideen til Carry opstod i et funktionalistisk hus tegnet af arkitekten Arne Jacobsen. Et hus hvor enkelheden er fremherskende, og hvor detaljerne og materialevalgene er nøje afstemt. Ligesom den funktionalistiske arkitektur er tv-standeren Carry også kendetegnet ved en moderne og enkel formsans, hvor fokus er på formål og funktion.

Tv-standeren er udført i børstet rustfrit stål og minder om et staffeli i sit formsprog, fordi den på elegant vis løfter fladskærmen fra gulvet, så den nærmest ser ud til at svæve. Det er også denne funktion, som har givet anledning til navnet Carry. Bag på Carry er der remme i læder, der er med til at understrege enkelheden i produktet, og som gør, at tv-standeren også kan bruges som rumdeler, fordi detaljerne i læder får fladskærmen til at tage sig godt ud bagfra.

Carry fra Eva Solo kan adopteres til seneste skærmteknologi og passer til fladskærme op til 55 tommer.

Pris: 1.999,- DKK

Se mere information på evasolo.com

Filer

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere