13.05.2019  |  Dining  |  Table top

Fuldendte hyggestunder ved morgenbordet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et blødkogt æg, nybagt brød og godt selskab. Det er opskriften på den fuldendte weekendmorgen, hvor familien modsat hverdagens travle morgener giver sig tid til at nyde en stille stund perfekt komplimenteret af Lyngby Porcelæns nye Rhombe æggebæger og matchende salt- og peberstrøsæt.

At samle familien til morgenmad en stille søndagsmorgen er en af livets glæder.

Dække bord, smøre det friske morgenbrød og nyde duften og smagen af friskbrygget kaffe, mens man lader tiden gå i stå. Tager sig tid – og nyder øjeblikket lige nu og her.

Forårets nyheder fra Lyngby Porcelæn – Porcelænsfabrikken Danmark fuldender nu morgenbordet med et nostalgisk tvist og løfter morgenserveringen til klassiske højder.

Det nye æggebæger og strøsæt til salt og peber, der bliver en del af det historiske Rhombe-stel fra Lyngby Porcelæn, er udført i blankglaseret porcelæn i det velkendte rhombemønster.

Stellet tæller allerede blandt andet tallerkener, skåle, kopper med underkop og en vase i en elegant og moderne nyfortolkning af det udtryksfulde mønster fra 1961.

Æggebægeret med det sirlige rhombemønster fuldender morgenmadsoplevelsen, mens det matchende strøsæt med to dele – en med et enkelt hul til peber og en med tre små huller til salt - sørger for, at enhver morgenmadsbakke er komplet. 

Strøsættet er en naturlig del af Rhombe-borddækningen både til morgen og aften og indbyder til, at man husker på de gamle dyder og giver sig særlig tid til at nyde måltidet og samværet.

Strøsættet er formet smukt i en dråbelignende silhuet, prydet af det genkendelige, artiskoklignende mønster.

De tager sig elegant og klassisk ud som en harmonisk del af dit spisebord ved siden af en Rhombe-vase med farverige tulipaner, selv når der ikke er dækket op til det store familiemorgenbord.

  • Salt- og peberstrøsæt (H: 7 cm) koster 249,95 kr. pr. sæt (vejl.)
  • Æggebæger sælges i sæt af 2 stk. (H: 4,5 cm) til 199,95 kr. (vejl.)

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere