06.08.2015  |  Business  |  Branchenyt

Fritz Hansen har købt Lightyears

Lampevirksomheden Lightyears, der står bag lampe-succesen Caravaggi, er blevet købt af Fritz Hansen.

Den danske møbelproducent Fritz Hansen har købt den århusianske lampevirksomhed Lightyears, der blandt andet står bag den populære lampe Caravaggi. Overtagelsen skete nærmest ubemærket den 1. juni, skriver aoa.dk.

Og overtagelsen skaber glæde hos den ti år gamle lampevirksomhed:

”Vi tror, det er godt for både Lightyears og for Fritz Hansen. De har møblerne, vi har lamperne. Og så har vi mange af de samme værdier. De er førende i Skandinavien og har verdensikoner som designere”, siger Lars Østergaard Olsen, der er administrerende direktør og medstifter af Lightyears til aoa.dk.

Blandt virksomhedens kommende nyheder er en lampe, der minder om et flyvende luftskib. Lampen, der hedder Avion, er designet af to russiske designere.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere