14.03.2019  |  Interior  |  Outdoor

Forvandl FireGlobe ildsted til en grill!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Foråret byder på et par varme nyheder til FireGlobe ildsted. En rist opgraderer ildstedet til en grill, og brændeholderen gør det let at flytte brændet rundt med stil.

FireGlobe giver varmen selv på de kølige sommeraftner og inviterer til at rykke lidt tættere sammen. Med den nye grillrist kan hyggen krydres med veltillavede måltider over åben ild eller grillkul. Risten er formgivet i emaljeret stål, så den naturligt glider ind i FireGlobes minimalistiske formsprog.

Den skulpturelle brændeholder sikrer, at gløden brænder langt ind i sommernatten. Holderen, der pynter både ude og inde, er skabt i samme elegante formsprog som FireGlobe ildsted og gør det let at transportere pejsebrændet rundt.

FireGlobe grillrist
Grillristen har en stor flade med god plads til madvarerne. Det praktiske, lange skaft sikrer, at grillristen altid er let at håndtere både før, under og efter brug. 
Fremstillet i emaljeret stål. Ø43 cm x H6 cm.

FireGlobe brændeholder
FireGlobe brændeholdere holder styr på pejsebrændet på en nærmest skulpturel måde. Den elegante, men robuste brændeholder matcher FireGlobe ildstedet i sit design. Brændeholderen er rummelig og nem at flytte. 
Fremstillet i pulverlakeret stål. Ø62 cm x D19 cm.

www.evasolo.com

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere