24.04.2019

Forår og traditioner i sarte pasteller

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med den største akkuratesse og det fineste håndværk har Lyngby Porcelæn skabt en serie af påskeæg i sarte pasteller, som de perfekte forårsbebudere.

Traditioner og forårsstemning breder sig i hjemmet, når de nye porcelænsæg i sarte pastelnuancer fra Lyngby Porcelæns Rhombe-kollektion hænges på friske grene fra haven.

Med de fine æg bydes der op til både højtid og forår på smukkeste vis.

Ægget er fremstillet i blankglaseret porcelæn med indfarvede, matchende silkebånd, der er særligt smukke i samspil med naturens rå grene i en vase.

Rhombe æggene introduceres i et farveunivers, der omfavner forårets lyse og levende pasteller med nuancer af sart grøn, lavendel og sart gul for at tilføre et modigt farveelement til boligen og fuldende forårsstemingen.

De nye, alternative pasteller tilfører boligen et spændende og feminint farvestrejf og repræsenterer nogle af årets mest betydningsfulde trendfarver for sæsons boligindretning.

Det nedtonede farvevalg gør det samtidig oplagt at nyde æggene i en længere periode end blot under højtiden.

Ægget er tegnet med reference til Lyngby Porcelæns klassiske julekugler med rhombemønster. Mønsteret optrådte første gang i 1961 og har siden været symbol på klassisk håndværk.

Den håndværksmæssige akkuratesse er som altid i højsædet, og det tager i alt tre måneder at producere de elegante æg – fra de formes, til de håndstøbes, glaseres, hærdes og kvalitetstjekkes.

De dekorative æg er smukke alene eller i selskab med flere og tager sig smukt og moderne ud både i et vindue eller på fine, knoppede grene.

Rhombe æggene kan sagtens sidde på forårsgrene langt ind i maj – særligt hvis du laver et lille, personligt ’hack’ ved at erstatte de elegante silkebånd med fx en snor i lyst kernelæder.

Rhombe Påskeæg (H: 7,5 cm) kommer i fire farver: White, Soft Yellow, Soft Green og Lavender og koster 139,95 kr. pr. stk. (vejl.)

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere