16.04.2019

Forår, fødselsdag og nye farver

Indhold fra partner Hvad er dette?

Moccamaster hylder foråret med tre nye retro-inspirerede pastelfarver: lyseblå, lysegrøn og lysegul. De nye spæde farver markerer samtidig halvtredsåret for den ikoniske kaffebrygger med det langtidsholdbare design.


Farver stemmer sindet i dur eller mol, pirrer sanserne og løfter hverdagen ud af trivialiteternes håndfaste greb. Derfor går Moccamaster nu foråret og sommeren i møde med tre nye farver, som løfter humøret og bringer ny vitalitet ind i køkkenet.

De tre nye kulører er hentet fra den pastelfarvede palet med henholdsvis en lysegul, der giver associationer til fjerdragten på en nyklækket kylling, en lysegrøn med referencer til en ny-udsprungen bøgeskov og en lyseblå, der giver associationer til forårshimlen - eller måske den klassiske Madam Blå emaljekaffekande, der så dagens lys i slutningen af 1800-tallet og som har brygget millioner af kopper filterkaffe indtil kaffemaskinen tog over.

Moccamasters nye pastelfarver har i det hele taget mange retro-noter. Pastellerne signalerer køkkenunivers a la 1950’erne og amerikansk diner-kultur,

men i høj grad også modernitet, for 2019 er for alvor pastelfarvernes år - både i indretningen og i modebilledet.

De nedtonede, men friske kulører, der oprindelig har deres afsæt i pastelkridt og dermed i billedkunsten, popper op med jævne mellemrum - som det er tilfældet netop nu.

Måske fordi de bidrager til det gode humør eller helt enkelt fordi farverne går i smuk dialog med både heltonede og neutrale farver.

Pastelfarvernes opkvikkende effekt taler samtidig lige ind i kaffens univers. Alle, der holder af den sorte drik, ved at kaffen har en positiv indvirkning på både humør, energi og hukommelse.

Positive effekter, som ud over god smag og aroma, har gjort danskerne til et af verdens mest kaffedrikkende folk.


Med et gennemsnit på fire kopper om dagen kommer vi ind på en fjerde plads på verdensranglisten, og blandt de kaffeglade er der mere end halvtreds procent, der sværger til filterkaffe.

De nye glade farver på Moccamaster kaffebryggeren føjer helt i kaffens ånd noget opkvikkende til køkkenets interiør og bidrager samtidig til at fremhæve maskinens ikoniske design

- et design, der stort set er uændret siden den første Moccamaster filterkaffemaskine blev introduceret i 1969 i Holland.

Mere fra Moccamaster Nordic ApS

Moccamaster Nordic ApS

www.moccamaster.com/dk

Der er mange grunde til at en Moccamaster er den bedste kaffemaskine på markedet. Moccamaster håndlaves på vor fabrik i Holland og brygger en hel kande kaffe på 6 minutter og temperaturen er konstant temperatur på 92-96 grader. Moccamaster er bygget på ideen, om at du altid skal få det bedste ud af din foretrukne kaffe

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere