08.04.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

FOODIE - ny serie af elektriske køkkenapparater fra RIG-TIG

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye FOODIE-serie af elektriske køkkenapparater inviterer til dagligt brug med et funktionelt og brugervenligt design. Serien består af en brødrister, elkedel, håndmixer, kaffekværn samt smoothieblender.

Den nye FOODIE-serie af elektriske køkkenapparater fra RIG-TIG inviterer til dagligt brug med et funktionelt og brugervenligt design. Serien består af en brødrister, elkedel, håndmixer, kaffekværn samt smoothieblender.

Bag det karakteristiske design, står den veletablerede dansk-canadiske designduo Unit 10. Det smukke 50’er inspirerede formsprog inkluderer afrundede former og matte overflader, der tilsammen giver et behageligt greb og et harmonisk udtryk, der gør sig flot i køkkenet og ikke behøver at blive pakket væk efter brug. FOODIES kompakte størrelse gør apparaterne ideelle til ’compact living’ og mindre køkkener eller til sommerhuset.

Små features, som den integrerede ledningsskjuler på håndmixeren, den klare glasbeholder på kaffemøllen, samt dét at man kan tage sin smoothie med på farten i beholderen direkte fra blenderen, er eksempler på FOODIES identitet, hvor funktionen er i højsædet.

FOODIE-serien kommer i en sort og hvid version samt en limited edition, hvor fine pastelfarver pryder overfladen og gør udtrykket mere legende. Alle tre versioner vil være tilgængelige fra slut maj 2020.

PRODUKT INFO

FOODIE brødrister
Materiale: Plast, rustfrit stål
Mål: 33 x 22 x 7,3 cm
Farve: Hvid, sort, gul
Vejl. udsalgspris: DKK 399,95

FOODIE elkedel
Materiale: Plast, rustfrit stål
Mål: 20,4 x 13,3 x 22,4 cm
Volume: 1 l.
Farve: Hvid, sort, lyseblå
Vejl. udsalgspris: DKK 349,95

FOODIE elektrisk kaffekværn
Materiale: Borosilikatglas, plast, rustfrit stål
Mål: Ø 10,3 x 18,2 cm
Farve: Hvid, sort, lysegrå
Vejl. udsalgspris: DKK 249,95

FOODIE håndmixer
Materiale: Plast, rustfrit stål
Mål: 19 x 9 x 16,5 cm
Farve: Hvid, sort, rosa
Vejl. udsalgspris: DKK 349,95

FOODIE smoothieblender
Materiale: Plast/tritan®, rustfrit stål
Mål: Ø10,3 x 29,5 cm
Volume: 0,5 l.
Farve: Hvid, sort, grøn
Vejl. udsalgspris: DKK 349,95

DESIGNER
UNIT 10 er en skandinavisk tegnestue med en fransk-canadisk accent. Tegnestuen blev grundlagt i 1999 af Anne Marie Raaschou-Nielsen og Francis Cayouette og ligger i centrum af København. Duoens interesse for emotionelt og funktionelt design kommer til udtryk i møbler, indretningsdesign og produkter, designet for kunder i hele verden. Unit 10 Design har bl.a. designet adskillige produkter for RIG-TIG og Hoop serien for Stelton.

RIG-TIG
RIG-TIG betyder ”lige, som det skal være”. Vi har fokus på at få designet helt rigtigt, så form og funktion er i perfekt balance, og alle produkter fungerer optimalt, når der er travlt i køkkenet. ’RIG-TIG’ betyder også, at priserne er helt rigtige - samtidig med at der tages hensyn til naturens begrænsede ressourcer gennem en cirkulær tankegang. Udviklet i samarbejde med danske og internationale designere, er RIG-TIG kollektionen lig med smukke, innovative og prisvindende produkter til madlavning, bagning, servering og opbevaring samt livet på farten.

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere