16.03.2020  |  Furniture  |  Design

Fleksible hylder på væggen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Eva Solo lancerer nu designbrandets første reolsystem under navnet Smile. Et reolsystem, som både er fleksibelt og simpelt i sin funktion, fordi man selv kan flytte rundt på reolens hylder. Bag designet af Smile står designduoen Tools®.

Smile består af flytbare hylder samt trævanger, der monteres på væggen. Det er de solide vanger i egetræ, som har givet Smile sit navn. Trævangerne er nemlig udstyret med en slids, der minder om et smil, og som passer til hyldernes buede bagkant. Når hylderne er skubbet ind i trævangerne, hænger de af sig selv og man kan nemt flytte rundt på dem i reolen, hvis man ønsker det. Den buede bagkant på hylderne sikrer også at bøger og andre ting, ikke skraber mod væggen. På grund af geometrien mellem slids og hylde, behøver man hverken ekstra beslag eller stifter, når hylderne flyttes rundt.

Smile reolsystem fås i solid egetræ i enten røget eller natur eg og med hylder udført i pulverlakeret metal i enten grå eller sort. Hvis ikke man vil kaste sig ud i sit eget design til at starte med, er det muligt at købe et lille eller et stort sæt bestående af vanger og hylder. Hvis ens behov ændrer sig, kan man bygge videre på sit Smile reolsystem ved at tilkøbe ekstra dele.

Priser fra 750 kr. pr. del.

For mere information se evasolo.com

Filer

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere