16.06.2022  |  Dining  |  Table top

Feriestemning

I Rosenthals nye kollektion Thomas Cliff fanger formerne det varme middelhavslys, sandstrandene og forbindelsen mellem varme øer og det omgivende hav.

Den nye ‘White Beach’-glasur understreger ølandskabets harmoniske kurver. I Cliff er hver genstand tofarvet: lys creme-beige, da grundfarven er kombineret med blød hvid.

I denne delikate blanding af farver hæver tallerkener, kopper og skåle i forskellige størrelser sig over bordfladen som enkelte små klippekyster og skaber et harmonisk, tidløst look.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere