24.10.2018  |  Business  |  Branchenyt

FDB Møbler breder sig ud

Møbelbrandet går nu i samarbejde med Danmarks førende design- og møbelhuse

FDB Møbler bliver landsdækkende og vil fremover kunne købes hos mere end 20 danske design- og møbelhuse. Det skriver Coop Danmark A/S i en pressemeddelelse.

"Vi kan se, at der er kolossal interesse for både de klassiske møbler og vores nye designs på nettet. Men der er mange kunder, der meget gerne vil opleve møblerne og se dem fysisk, inden de køber. Derfor er vi glade for, at det er lykkes at indgå samarbejde med 20 af de førende butikker inden for møbler og design, så det nu er muligt at se og prøve varerne over hele Danmark", siger direktør Ole Kiel, FDB Møbler.

Demokratisk design: godt møbeldesign og høj kvalitet til alle

I begyndelsen af 1940’erne fik nogle unge, modige møbelarkitekter til opgave at udvikle smukke, funktionelle møbler til attraktive priser. Godt møbeldesign og høj kvalitet skulle ikke kun være forbeholdt de mest velstillede i samfundet. FDB Møbler skulle danne rammen om det gode samvær, hvor nære familieværdier og et demokratisk fællesskab var i fokus. Møblerne er igennem tiden tegnet af bl.a. Børge Mogensen, der var leder af FDB Møbler fra 1942 til 1950, Mogens Koch, Jørgen Bækmark og Poul M. Volther. Fabrikken lukkede dog i 1980, men i 2013 relancerede Coop en række af de gamle klassikere og nye møbler og design er ligeledes føjet til sortimentet.

Efter relanceringen af FDB Møbler åbnede den første butik i 2015 i Gilleleje, og efterfølgende er det blevet til butikker i Lyngby, Middelfart, Roskilde, Trommesalen i København, Aarhus og Odense.

Men nu indledes så et nyt samarbejde med flere design- og møbelhuse på tværs af landet. Udover at være til stede i forhandlernes fysiske butikker har FDB Møbler også indledt et samarbejde med flere af butikkernes webshops, så det fulde sortiment kan bestilles der.

FDB Møbler kan fremover fås i blandt andre disse butikker; Magasin, Illums Bolighus, Louisiana, Luxo Living og Moodings.com.

www.fdbmoebler.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere