08.04.2019  |  Kitchen  |  Table top

Farveglad servering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Server alt fra sommerens læskende saft og friskpresset juice til vinterens varme drikke i den flotte kande eller den unikke karaffel POUR-IT fra RIG-TIG.

Server alt fra sommerens læskende saft og friskpresset juice til vinterens varme drikke i den flotte kande eller den unikke karaffel med navnet POUR-IT.

Borddækningen får et kulørt islæt med kandens glade, gule farve eller karaflens varme orange nuance. Designet er muntert og iøjnefaldende, og der er leget med formgivningen, så tankerne sendes på rejse tilbage til de glade 50’ere.

De flotte kander fra RIG-TIG er udført i glaseret stentøj og tåler mikroovn og opvaskemaskine – perfekte til hverdagen. Designet med kandes smukke hank og karaflens praktiske greb gør dem gode at hælde af.

POUR-IT kande og karaffel er på hylderne fra maj 2019.

PRODUKTINFO
Designer: Bellon & Partners
Materiale: Glaseret stentøj
Mål: Kande 17,5 cm / 11 cm / 16,5 cm // Karaffel 10,5 cm / 8,5 cm / 24 cm
Volume: 1 l (begge)
Farve: Gul, orange
Vejl. udsalgspris: Per stk. DKK 249,95

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere