17.10.2016  |  Kitchen  |  Udstyr

eXperience by Tefal

Indhold fra partner Hvad er dette?

NYHED ! Tefal lancerer en helt ny køkkentøjsserie, der kombinerer funktionalitet & innovation for at skabe de bedste rammer for en god madoplevelse!

Mød de 6 nye favoritter til køkkenskabet! 

Den nye innovative serie består af seks uundværlige kvalitetsprodukter: stegepande, wokpande, sauterpande, kasserolle, gryde og dampgryde. Hvert produkt i serien er specialudviklet og -designet med dets brug for øje, så uanset om ingredienserne skal simre, sauteres, brunes eller jævnes, så sikrer køkkengrejet de bedste forudsætninger for et perfekt resultat.

Til eksempel er alle pander forsynet med et særligt Heat Control system, der gør, at panderne slukker, når temperaturen når op på 230 grader. Således mindskes risikoen for, at maden brænder på eller blive ødelagt. Ligeledes har kasserolle og gryder en perfekt, jævn varmefordeling pga. kombinationen af rustfrit stål og aluminium.

Alle 6 produkter kan bruges på alle typer af varmekilder, inklusiv induktion.

.. vi lover du ikke bliver skuffet! 

Find mere information her:

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLaynoNgEGNIWIpj95Pg3egVsJIC13j5yV

Pressemeddelelse: http://www.tefal.dk/denmark

Mere fra Groupe SEB Denmark A/S

Groupe SEB Denmark A/S

http://www.tefal.dk/

Groupe SEB gør livet lidt lettere! Med 150 år på bagen og flere innovative brands i porteføljen er Groupe SEB verdensleder inden for små el-apparater. Virksomheden opererer i næsten 150 lande og sælger omkring 200 millioner produkter om året baseret på en langsitet strategi med fokus på innovation, international udvikling samt h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere