19.02.2021  |  Bloom  |  Design

Eva Solo støtter kampen for et plastfrit hav

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når du vælger et af de genanvendelige To Go produkter fra Eva Solo støtter du automatisk opsamling af havplast gennem organisationen ReSea Project.

Eva Solo har valgt at tage kampen op mod engangsemballage siden 2012 med sine genanvendelige vandflasker og termokopper. Nu går Eva Solo også ind i kampen mod havplast, der flyder rundt i havene, gennem samarbejdet med ReSea Project. Eva Solo har forpligtiget sig til at finansiere opsamling af 3,5 tons plastik fra havet i løbet af 2021. Så skift engangsplastflasken eller -kaffekoppen ud med en genanvendelig løsning og støt samtidig oprydning i havet.

ReSea Project er en dansk organisation, hvis mission er at rense vores have ved at fjerne plast, genanvende det, og øge bevidstheden om korrekt bortskaffelse af affald. ReSea Projects opsamlingsløsning er cirkulær og drevet af lokalsamfund i Indonesien. Der er tale om en social indsats overfor fiskerne og lokalsamfundene, og det har den fordel, at der skabes arbejdspladser, og levevilkårene for de involverede lokalsamfund forbedres, og samtidig er man bidragsyder til genanvendelsen af plastik, så produktionen af ny plast reduceres.

Læs mere om samarbejdet her

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere