12.10.2020  |  Dining  |  Table top

Et perfekt par

Indhold fra partner Hvad er dette?

BREW-IT stempelkande og tebrygger fra Francis Cayouette.

Holder man af friskbrygget aromatisk kaffe eller te, er BREW-IT serien et godt valg.

BREW-IT er designet af Francis Cayouette og består af en stempelkande og tebrygger i glas i et smukt og enkelt formsprog, der indbyder til brug og ser smukt ud på køkkenhylden. De to kanders tilhørende bordskåner har en diskret størrelse, der ikke fylder mere end selve kandens bund, og sikrer at spisebordet eller sofabordet ikke tager skade under brug.

Når kanden ikke er i brug, kan bordskåneren hvile på låget, så den altid er lige ved hånden, når det er tid til en kop kaffe eller te. BREW-IT tilbyder en fuldendt oplevelse, når det gælder smag, design og pris. Stempelkanden er baseret på det klassiske stempelkandeprincip, hvor kaffen brygges på simpel vis men med garanti for en velsmagende kop kaffe.

Tebryggeren er udstyret med en stop-brygge-funktion. Når stemplet trykkes ned, stoppes der for vandcirkulation til tebladende, hvilket sikrer at teen stopper med at trække, så snart stemplet er helt i bund. Derved undgår man bitter te og dryp fra våde tebreve.

De gennemsigtige kander giver desuden mulighed for at man kan følge med i bryggeprocessen. Kanderne er produceret i borosilkatglas, en glastype der kan modstå meget høje temperaturer og tilmed har en høj isoleringsevne. Skulle uheldet alligevel være ude, kan reserveglas tilkøbes, så kandens levetid forlænges til gavn for pengepungen og miljøet.

For et perfekt kaffe- eller tesæt, kan BREW-IT kombineres med de charmerende MIX’N’MATCH kopper eller den flotte CARRY-ON serveringbakke, der blev lanceret tidligere på året.

Tags: RIG-TIG

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere