25.10.2017  |  Bloom  |  Outdoor

Enkel og praktisk klipning med den nye Fiskars Light-stangsaks

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fiskars Light-stangsaks gør det enkelt at trimme og klippe buske. Stangsaksen er let og behagelig at anvende, og det solide klippehoved giver et præcist klip. At trimme rosebuske med torne eller buske med tykke grene udføres trygt og enkelt med det lange og roterbare håndtag.

Behagelig klipning med Light-stangsaksen fra Fiskars

Den nye stangsaks fra Fiskars er udviklet til at beskære buske og klippe mindre grene. Det lette skaft i aluminium gør det enkelt at bevæge sig rundt og klippe både højt og lavt. Stangsaksen har en rækkevidde på op til 3,5 meter.
Den hvide farve gør stangsaksen nem at se, når du klipper - og håndtaget har en praktisk skridsikkerbelægning, der sikrer dig et godt greb. Håndtaget er roterbart og hovedet er fast, hvilket giver en enkel manøvren - og dermed let beskæring.
At beskære rosebuske eller fjerne tørre grene midt i en busk har aldrig været lettere end med den nye Light-stangsaks fra Fiskars. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere