29.10.2020  |  Dining  |  Udstyr

En flot model

Indhold fra partner Hvad er dette?

HOTTIE termokande af Ulrik Nordentoft.

For Ulrik Nordentoft, designeren bag den nye HOTTIE termokande, har målet været at skabe den optimale hverdagskande baseret på en moderne fortolkning af funktionelt retro-design.

Filosofien bag designet har derfor været ”enkle linjer”, hvor der især er blevet lagt vægt på en naturlig, ukompliceret overgang fra kande til hældetud. Indvendig har HOTTIE en glasindsats, der sikrer en meget høj isoleringsevne. Dermed holdes kaffen eller teen varm i timevis, så du kan nyde den i køkkenet, stuen eller haven.

På grund af det smarte skruelåg, kan HOTTIE også let tages med på tur. Skulle uheldet være ude, er kanden designet således, at bunden kan skrues af, hvilket muliggør, at glasindsatsen kan skiftes. På den måde forlænges kandes levetid til gavn for pengepungen og miljøet.

HOTTIE kommer i tre flotte farvekombinationer, som passer til det moderne hjem. For et perfekt kaffestel, kan HOTTIE f.eks. kombineres med de charmerende MIX’N’MATCH kopper eller den rummelige CARRY-ON serveringbakke, der blev lanceret tidligere på året.

Tags: RIG-TIG

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere