28.09.2015  |  Interior  |  Brugskunst

Elementært vokseværk

Indhold fra partner Hvad er dette?

Blå Elements hører til blandt Royal Copenhagens mest banebrydende design. Stellet er designet af Louise Campbell og tager respektfuldt, men markant livtag med det ikoniske musselmalede mønster og formsprog, der udgør virksomhedens DNA. Den moderne traditionsfortolkning får stadig flere til at vælge Blå Elements; også dette efterår, hvor seriens dekorative fad har fået vokseværk og bejler til større serveringer. Helt elementært.

Med Blå Elements skiller Royal Copenhagen elementer fra designarkivet ad og sætter dem sammen på ny. Her mødes rifler, kanter, takker og farver fra brandets mest ikoniske stel i et eklektisk og ultra-moderne design, der låner det bedste fra alle verdener: det Riflede stels blide, men elegante struktur, de yndige blonder fra Halvblonde, Flora Danicas enestående takker og det Musselmalede motiv. Præcis samme trend hersker i tidens køkken og i den moderne borddækning, og det har givet Blå Elements en stor fanskare af designelskere med smag for fusionsporcelæn fra hele verden.

Den voksende popularitet har dette efterår skabt vokseværk i Blå Elements sortimentet, der består af få, men velvalgte dele med krydsfunktion. Et godt serveringfad er dog svært at undvære, og derfor introducerer Blå Elements nu et nyt tilbehørsdesign i medium størrelse. Serveringsfadet findes allerede i sortimentet i en mindre udgave, og ligesom sin lillesøster er nyheden skabt i seriens karakteristiske formsprog med stiliseret, nyskabende blomsterbemaling, indvendig som udvendig.

Serveringsfadet bruges overalt på middagsbordet til både det salte og det søde køkken. Her gør den organiske formgivning og de buede kanter fadet velegnet til luksuriøs take away servering af sushi og rawfood samt til smukke salater, friskkogt pasta og chikke franske macarons.  

Blå Element serveringsfad (38 cm) koster 1.499 DKK i vejl. udsalgspris.

 

Mere fra Fiskars Denmark A/S

Fiskars er et førende brand af funktionelle, brugervenlige og holdbare designløsninger af håndværktøj med mere. Fiskars’ produkter udspringer af ægte inspiration og er designet til at løse opgaven på den mest ubesværede og intuitive måde.Fiskars blev grundlagt i 1649 og er den ældste virksomhed i Finland. Vi har arbejdet med redskaber, skæreforarbejdning og opgaver i stål lige siden, vi begyndte f…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere