26.04.2019  |  Business  |  Branchenyt

Design og sundhed

I næste uge byder Trends & Traditions indenfor i Lokomotivværkstedet og i år er temaet: State of Health.

Torsdag den 2. maj er der design på agendaen, og særligt design forbundet med sundhed, om det så er løsninger til sundhedssektoren, natur og helbred på arbejdspladsen eller hvordan vi via cirkulær økonomi får skabt nye materialer, er nogle af de emner, der tages op til debat og behandles til Trends & Traditions.

Trends & Traditions er en fagmesse for den professionelle designbranche og med særlig fokus på kontraktmarkedet. Programmet er som altid spækket med inspirerende talks, debatter og så er der jo alle udstillerne, der byder de inviterede arkitekter, indretningsarkitekter og pressen velkommen til at se sæsonens nyheder.

Det overordnede fokus er på hvordan arkitektur, design, møbler og teknologi påvirker sundheden nu og i fremtiden. Ane Cortzen fungerer igen i år som konferencier, og vil både præsentere og moderere talere til scenen. 

Trends & Traditions er i år flyttet til maj og er en del af programmet for Danish Design Festival.

Se hele programmet og udstillerlisten her:

www.trendstraditions.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere