25.10.2017  |  Bloom  |  Outdoor

Den populære PowerGear™ X-serie udvides med to lange efterårsnyheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

At beskære højt og lavt i haven kræver både præcision og styrke. Derfor lancerer Fiskars to nye uni-versalsakse i PowerGear™ X-serien, der giver dig ekstra kraft - og ekstra længde. Universalsaksen UP82 giver dig en rækkevidde på 4 meter, hvor den justerbare universalsaks UP86 med teleskop giver dig helt op til 6 meter – så er selv de mest uopnåelige opgaver klaret i et snuptag. PowerGear™-mekanismen i Fiskars universalsakse gør, at beskæringen udføres med mindre belasting og anstrengelse, mens den nye, orange bladstøtte på klippehovedet giver bedre præcision og synlighed, når der skal klippes grene på lang afstand. At nå og klippe vanskelige grene er langt mere trygt og enkelt med de nye universalsakse fra Fiskars’ PowerGear™ X-serien.

De nye universal topsakse
Fiskars’ nye PowerGear™ X universalsakse er blevet videreudviklet for at forbedre klippekraften, når du skal klippe grene, der sidder svært tilgængeligt. Fiskars tilbyder to nye topsakse for træer: Den justerbare universalsaks med teleskop, der når op til 6 meter og en klassisk universalsaks, der når op til 4 meter.

Den nye og meget effektive PowerGear™ X-klippemekanisme gør det muligt at klippe op til 12 gange lettere end med almindelige klippemekanismer, og klippevinklen kan justeres op til 230° med en praktisk lås.

En orange bladstøtte forbedrer synligheden og giver støtte, når du beskærer. Et slidstærkt og let håndtag giver et behageligt greb og øger komforten – og så giver det skridsikre håndtag tryg opbevaring.  

At klippe svært tilgængelige grene højt oppe og få dem trygt ned igen er langt mere enkelt og sikkert med de nye universalsakse fra Fiskars.

Ny grensav til Fiskars’ universalsakse

Den nye grensav til universalsaksen har også fået et make-over, der har forbedret skæreevnen væsentligt - og den opgraderede, solide monteringsmekanisme gør det let at påsætte saven til skaftet. Vinklen på saven er justerbar.

Savbladet er lavet af rustfrit kvalitetsstål, der sikrer en lang holdbarhed. Bladet er hulslebet, hvilket gør, at bladet bliver tyndere mod tænderne. Dette giver en mere jævn savebevægelse og sikrer, at bladet ikke sætter sig fast i savningen.   

Grensaven passer til begge universalsakse. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere