04.04.2017  |  Business  |  Branchenyt

Danske grydelapper og pander får også Red Dot Award

Hold On-grydelapperne fra Steltons RIG-TIG-kollektion og den helt nye Squality-serie fra Gastrolux er begge blevet tildelt prisen "Red Dot Award: Product Design 2017" – en international udmærkelse for høj designkvalitet.

To danske mærker – Stelton og Gastrolux – har begge vundet den anerkendte ”Red Dot”-designaward for bedste produktdesign.

I år modtog Red Dot bidrag fra 54 lande. Dermed står ”Red Dot Award: Product Design” mere end nogensinde for en af de mest renommerede vurderingsprocesser for godt design og innovation. Alle de produkter, der deltager i udvælgelsesprocessen, vurderes enkeltvis af en uafhængig og international ekspertjury.

Hold-on fra RIG-TIG by Stelton er en moderne grydelap og bordskåner i én, og den er fremstillet af varmesikker silikone, som kan klare temperaturer på op til 230 °C. For at undgå brændte fingre er grydelapperne designet med en struktur, der sikrer et godt og fast greb om varme gryder og pander, og de indeholder endnu mere varmeisolering end traditionelle grydelapper og grillvanter af stof. Hold-On-grydelapperne kan også bruges som smarte bordskånere under varme fade. Når de bliver beskidte, så stil dem sammen med dine tallerkner i opvaskemaskinen for et hygiejnisk rent resultat.

Genbrug af materialer, brugervenlighed og en helt ny lethed (både hvad angår udseende og vægt) er essensen af den nye Squality-serie fra Gastrolux.

Gryderne og panderne er fremstillet i genbrugt aluminium, og via en særlig innovativ støbeproces er det lykkedes at skabe en stærk, slank og elegant kant med stejle sider, som giver maksimal plads til maden. Det enkle design betyder, at gryder og pander vejer op til 33 procent mindre end almindeligt køkkengrej. Håndtagene, der fås i tre farver, kombinerer bakelit og silikone for at skabe et skridsikkert greb, som kontrast til det slanke aluminium. Materialekombinationen sikrer, at grebene ikke bliver for varme, ligesom de har den hygiejnemæssige fordel, at de er designet uden montering med nitter og skruer.

Mere fra Jeanette

Jeanette Dollerup Nørgaard

Se profil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere