02.02.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Cool kant fra Rosendahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Penta; en ny serie brugskunst, der med sine geometriske flader fornyer hverdagens klassiske brugsgenstande, termokanden og skålen, i tidløst design.

Skandinavisk design er kendt for sit ofte organiske formsprog, der hylder det bløde og buede, men designhistorien er fuld af facetter, som Rosendahl nu tager op med lanceringen af Penta: En nye serie brugskunst, der med sine geometriske flader fornyer hverdagens klassiske brugsgenstande, termokanden og skålen, og giver dem et arkitektonisk touch, der er tidløst og ultratrendy.

Penta Termokande (1 liter) er udført i slagfast, sort plast med isolerende glaskerne og trykknap-funktion, så låget kun skal tages af, når der hældes kaffe/te på kanden. Termokanden koster 499,95 kr. (vejl.).

Penta Skåle i mundblæst glas findes i tre størrelser (Ø: 13 cm, 19 cm og 26 cm) og koster hhv. 249,95, 299,95 og 349,95 kr. (vejl.).

Penta er i handlen fra primo marts. www.rosendahl.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere