10.03.2020  |  Business  |  Bad

Case: Comwell H.C. Andersen Odense og GROHE – ”Kompromisløs kvalitet, der kan imødekomme enhver forventning for standard”

Indhold fra partner Hvad er dette?

På Hotel Comwell H.C. Andersen i hjertet af byen der var hjemstavn for den danske og verdenskendte forfatter, Hans Christian Andersen, forstår man at få folk til at føle sig hjemme.

Foruden dette styrker GROHEs Sensia Arena hotellets løfte om at tilbyde gæsterne kompromisløs kvalitet samtidigt med, at hotellet sender et imødekommende signal til de mange kulturer, der lægger vejen forbi hotellet.

"Vi og ikke mindst vores gæster er rigtig glade for de funktioner GROHE Sensia Arena-showertoilettet har, som gør det ekstra tilgængeligt samt imødekommer alle de forskellige kulturer, der besøger vores hotel. Det hænger smukt på væggen, og er derved ikke kun pænt, men også nemt at gøre rent omkring. Vi nyder at byde vores gæster kompromisløs kvalitet, der kan imødekomme enhver forventning for standard." – Ninna Stæhr-Petersen, Direktør Comwell H.C. Andersen Odense.

Du kan se hvilke andre hoteller der forstærker gæsteoplevelsen med GROHEs Sensia Arena, her

Hvis du kunne tænke dig at løfte gæsteoplevelsen på dit hotel, restaurant eller hospital, eller måske bare tilføre hjemmet lidt ekstra luksus, så kontakt en af GROHEs projektchefer:

Thomas Knudsen
Projektchef Danmark Vest
thomas.knudsen@grohe.com


Henning Lien
Projektchef Danmark Øst
henning.lien@grohe.com

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

https://www.grohe.dk/da_dk/

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Ved Stigbordene 32, 2. TH, 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere