01.03.2019  |  Dining  |  Design

Champagne fortjener de rigtige glas

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den perlende drik varsler festlige lejligheder, og med Eva Solos nye mundblæste Champagne Coupe-glas er festen allerede godt i gang.

Champagne Coupe-glasset skiller sig ud. Glasset er ikke blot et glas, hvor vinens aroma og bobler folder sig elegant ud, men designet med den ikoniske skrå kant, er i øjenfaldende.

Glassets form, der er udarbejdet i samarbejde med professionelle sommelierer, gør glasset særligt velegnet til champagne og søde mousserende vine, hvor der er behov for at bobler og duft kommer hurtigt til overfladen. Glasset kan også bruges til drinks eller mindre anretninger som snacks, forretter og desserter.

Champagne Coupe
Fremstillet i mundblæst glas. Rummer 0,2 l. H16cm. Ø11,5 cm.

Filer

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere