01.03.2019  |  Kitchen  |  Accessories

Bryg teen på vejen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tag din yndlings-te med i bilen på vej til arbejde, på togrejsen eller på tur i skoven. Termokoppen fra Eva Solo Nordic kitchen-serien er designet, så du kan brygge varm te ”to go” direkte i koppen.

Termokoppen har indbygget tefilter i låget, så du kan nyde en kop friskbrygget te på vejen – præcist når det passer dig. Teen holder sig varm i timevis takket være den dobbeltvæggede termokop med vakuum. Bærestroppen og det 100% tætte låg gør det nemt at have koppen med på farten. Du kan snildt putte den ned i tasken uden at være bange for, at der drypper te ud i tasken.

Låget er designet med en praktisk klikfunktion, som gør det let at betjene koppen med én hånd, hvilket blandt andet gør den ideel til også at medbringe i bilen. Brug også koppen uden tefilteret til varm kaffe eller koldt vand. Og så tåler den en tur i opvaskeren.

Nordic kitchen termo tekop 
Fremstillet i pulverlakeret rustfrit stål, kunststof og silikone. Rummer 0,35 l. Ø7,3 cmH18 cm.

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere