08.05.2019

Broderi anglaise til bordet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Broderi anglaise er et af tekstiluniversets ikoner. Det skødesløse bomuldsstof med hulmønster klæder både fashionfolket og boligen på og har et udtryk af ”cosy chik”, der er som skabt til Nordic Living. Dette forår lancerer Juna derfor Celebrate: En kollektion i grå og hvid broderi anglaise, der, som navnet antyder, hylder borddækningen med et uformelt dugedesign fuld af feminin naturlighed.

Med sin karismatiske charme, lyse hår i en skødesløs høstak og en garderobe i enkle bomuldsmaterialer blev Brigitte Bardot et internationalt stilikon, der fortsætter med at inspirere.

Også til boligens garderobe, hvor hendes naturlige skønhed og skjorter samt kjoler i broderie anglaise er mere moderne og trendsættende end nogensinde. Her gælder less is more, og samtidig er udtrykket fuld af den taktilitet, der netop nu præger tekstiluniverset.

Til foråret sætter Juna stoflighed og struktur på designformel med Celebrate, som med sin bløde overflade i hørlook med blomsterformede ornamenter sætter et rent og roligt præg på boligen, når bordet dækkes og fuldendes af unika keramik og organisk trædesign.

Celebrate findes i fire længder og i den nordiske naturnuance, hvid, og i serien findes desuden matchende mundservietter, der med slow living tendensen er blevet et dekorativt must i moderne borddækning, hvor de skaber appetitlig volumen ved hver kuvert.

Celebrate Dug i 100 % bomuld med broderieffekt findes i farven hvid i fire størrelser (150 cm X 220 cm, 150 cm X 270 cm, 150 cm X 320 cm og 150 cm X 370 cm) og koster hhv. koster 599,95, 699,95, 799,95 og 899,95 kr. (vejl.)

  • Celebrate mundservietter (45 cm X 45 cm) koster 249,95 kr. (vejl.) for 4 stk.

Nyhederne findes i handlen fra primo marts.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere