02.11.2020  |  Business  |  Branchenyt

Boozt spreder sig til hjemmet

Nu trænger Boozt.com også ind på home-markedet med en lancering af mere end 100 interiørbrands som en del af det kommende sortiment.

Efter at have indtaget mode- og skønhedsmarkederne, tilføjer onlinegiganten nu en home-kategori til deres sortiment. Fra start vil Boozt.com lancere mere end 100 interiørbrands, og ambitionen er, at kategorien i løbet af fem år skal blandt de største kategorier på platformen. 

Boozt Home er opstået som en organisk tilføjelse på efterspørgsel fra vores eksisterende kunder. Vi ved, vi har kunderne om bord allerede, så det er et naturligt tidspunkt at udvide porteføljen. Vi ønsker at være den stærkeste nordiske spiller, og det kan vi med vores regionale lager-setup, ekstremt korte leveringstider og lokale serviceniveau – noget vores internationale konkurrenter ikke på samme måde kan tilbyde forbrugerne”, udtaler Peter G. Jørgensen, medstifter og kommerciel direktør hos Boozt.com.

For at understøtte kunderejsen i en produktkategori hvor kunderne har andre købsmønstre, har onlinevirksomheden skabt en shop-i-shop, der skaber en særlig indkøbsoplevelse. Home-produkterne håndteres på samme måde som i den eksisterende leverings set-up.

Boozt Home vil være tilgængelig på virksomhedens hjemmeside i løbet af november 2020.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere