21.05.2020  |  Dining  |  Udstyr

Bon appetit

Det tyske designfirma blomus kommer nu med sit bud på en moderne salt- og peberkværn og et olie-eddike-sæt – begge dele tegnet af Nina Thöming.

Den tyske designer Nina Thöming har fundet sin inspiration til Salpi i blomus’ stål-univers og har tegnet en salt- og peberkværn, hvor enhver unødig detalje er skåret bort til fordel for en enkel elegance. Sættet ligger godt i hånden, så salt og peber kværnes på letteste vis.  
 
Salpi er fremstillet i en mat og poleret ståludgave med en lille farvedetalje på sættets låg, der indikerer, hvad der er salt, og hvad der er peber. Ud over den klassiske stålvariant, præsenterer blomus også et farvet sæt, der komplementerer firmaets øvrige køkkenkollektion og en opdækning i al almindelighed. 
 
Ud over salt og peber hører også olie og eddike – så man kan skabe det perfekte måltid. Til denne opgave har Nina Thöming valgt at arbejde i røgfarvet glas for at lade olien og eddiken være synlig, men på samme tid beskyttet mod sol og lys.

Sættet er forsynet med låg i silikone, der lukker tæt til, så dråberne ikke bliver harske. Ligesom Salpi fås Olvigo også parvis i elegante farvekombinationer af sharkskin og magnet eller nomad og moonbeam.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere