30.04.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

Blue, bleu, blau, blå, blop

Indhold fra partner Hvad er dette?

Moccamaster giver den tilbagevendende mandag morgen blues en helt ny mening med en mentolfrisk turkisblå kaffemaskine, som kvikker køkkenet op og som på en cool måde brygger varm, sort kaffe med potentiale til at skubbe alle ugens dage i gang på den farverige måde.

Blå kommer i hundredevis af varianter og intensiteter - og farven sender derfor lige så mange forskellige signaler - lige fra tristesse over ro og harmoni til loyalitet og styrke.

Blå er uden sammenligning en af de mest populære farver - måske fordi den har klare referencer til både himmel og hav.

Hører man til dem, der syntes, at den klassiske blå skala bliver for pæn, så kan man - ligesom Moccamaster gør - tilsætte en lille smule grønt. Straks får man en frisk og pågående turkis, som fortrænger den velkendte blå følelse.

Med et lille blop af grønt i alt det blå har Moccamaster skabt en kaffebrygger, der signalerer friskhed, eksotiske strande, pool-stemning og evig sommer.

Den turkisfarvede Moccamaster sætte trumf på køkkenet og giver kaffebryggeren et moderne pift.
 

Er man mere til den klassiske farveskala, men godt vil have pirret øjet en smule, er en klassisk antracit med lidt glitrende stjernestøv et godt alternativ.

Den metalliske overflade matcher køkkenets øvrige metalflader og understreger Moccamasters klassiske design og enkle æstetik.

Overfladen, der tilføjer kaffebryggeren en oplevelse af tekstur, er let at holde - og så har den tendens til at tage farve efter rummets øvrige farver - så hvis man går efter mood indigo, kan man jo vælge at male væggen i en af de hundredevis af blå nuancer, der findes på paletten.  

Mere fra Moccamaster Nordic ApS

Moccamaster Nordic ApS

www.moccamaster.com/dk

Der er mange grunde til at en Moccamaster er den bedste kaffemaskine på markedet. Moccamaster håndlaves på vor fabrik i Holland og brygger en hel kande kaffe på 6 minutter og temperaturen er konstant temperatur på 92-96 grader. Moccamaster er bygget på ideen, om at du altid skal få det bedste ud af din foretrukne kaffe

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere