26.02.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Blød bæredygtighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dette forår introducerer Juna Check – en klassisk håndklædeserie i økologisk bomuld, der hjælper alle fans af hjemmespa til at nyde vandets velvære.

Bæredygtighed vægter stadig højere hos den moderne forbruger. Ikke mindst på badeværelset, hvor de fleste i dag omgås badeværelsets primære ressource, vandet, med stadig større omtanke og derfor forventer, at badeværelsets tilbehør følger trop. Dette forår introducerer Juna derfor Check – en klassisk håndklædeserie i økologisk bomuld, der hjælper alle fans af hjemmespa til at nyde vandets velvære med samvittigheden på det tørre. Sortimentet indeholder vaskeklud og håndklæder i basisfarverne hvid, grå og mørkeblå samt en trendy afstikker til nuancen nude og en bademåtte i mikrofiber i grå og mørkeblå. 

Uanset om man designer til catwalken eller håndklædestangen, er tern ikke til at komme uden om. Tern er en garderobeklassiker, der lader sig fortolke i et væld af variationer, og med inspiration fra den klassiske skrædderkunst har Juna skabt Check: Et monokromt ternmønster, der væver sig ind i det økologiske bomuld på håndklæder samt vaskeklud og skaber struktur på den ensfarvede bomuldsflade i klassiske kulører med et tvist: Hvid, grå, mørkeblå og nude.

  • Juna Check Vaskeklud (30 cm X 30 cm) i økologisk bomuld findes i farverne hvid, grå, mørkeblå samt nude og koster 39,95 kr. (vejl.)
  • Juna Check Håndklæde i økologisk bomuld findes i to størrelser (50 cm X 100 cm og 70 cm X 140 cm) i farverne hvid, grå, mørkeblå samt nude og koster hhv. 169,95 og 269,95 kr. (vejl.)
  • Juna Check Bademåtte (100 cm X 60 cm) i mikrofiber og bomuld findes i farverne mørkeblå samt grå og koster 299,95 kr. (vejl.)

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere