21.03.2017  |  Business  |  Branchenyt

Bahne-regnskab lever ikke op til forventningerne

Det nye regnskab lever ikke op til forventningerne, lyder meldingen fra ledelsen bag butikskæden Bahne.

I sit seneste årsregnskab må mode- og designkoncernen Bahne Sørensen A/S se overskuddet skrumpe betydeligt ind. På bundlinjen for 2015/16 står et resultat på små 1,5 millioner kroner - sidste år lød det på 10 millioner kroner. Det skriver detailfolk.dk.

Det beskedne overskud er ikke tilfredsstillende, mener ledelsen.

- Ledelsen anser årets resultat, der er under selskabets forventninger, for ikke tilfredsstillende, dog med hensyntagen til en række omstruktureringer, som har afstedkommet éngangsomkostninger i det forløbne år, står der i Bahnes ledelsesberetning.

Forretningen er dog ikke gået i stå for Bahne. Årets omsætning er nemlig større, end den har været i mange år og ligger på over 400 millioner kroner. Til sammenligning er det næsten 100 millioner kroner mere end i årsregnskabet for 2011/12.

Ledelsen forventer et bedre resultat i næste årsregnskab, da der på det seneste har været mange store ændringer i Bahne-koncernen.

I januar overtog den tidligere salgsdirektør, Benjamin Røpke, posten som administrerende direktør for koncernens butiksnet, og få dage senere kom så meldingen om, at forretningen har planer om at udvide og gerne skulle vokse sig større gennem flere butiksåbninger.

Tidligere på måneden kom også nyheden om, at Jørgen Bahne Sørensen var gået bort i en alder af 81. Han stiftede sammen med sin hustru Ellen isenkræmmerkæden Bahne i 1965.

Mere fra Jeanette

Jeanette Dollerup Nørgaard

Se profil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere