21.12.2016  |  Business  |  Branchenyt

Badeværelsesserie fra Zone vinder German Design Award

German Design Award 2017 har tildelt badeværelsesserien Nova One fra Zone en Special Mention-anerkendelse for ’særligt vellykkede løsninger’ - en pris, der tildeles engagerede virksomheder og designere.

Den minimalistiske badeværelsesserie Nova One fra Zone har vundet en German Design Award 2017 inden for kategorien Special Mention. Prisen tildeles værker, hvis design rummer særligt vellykkede løsninger.

Serien, som fås i farverne Black, White, Cool Grey og Royal Blue, er skabt med fokus på både funktionalitet, design og æstetik. Den omfatter sæbedispenser, sæbeskål, tandbørstekrus, toiletbørste og pedalspand.

Stolt designer
Det er den danske designer Thomas Dudzinski, der står bag Nova One, og han er stolt over at blive bemærket og få skulderklap af dommerpanelet hos German Design Award 2017. Panelet tæller 48 fremtrædende designere, produktudviklere, indretningsarkitekter, undervisere og andre fagfolk.

Læs også: Normann Copenhagen vinder international designpris for fjerde år i træk

Thomas Dudzinski er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus med speciale i design. Han har siden 2013 med succes drevet sin egen tegnestue, hvor han fokuserer på produkt-, møbel- og interiørdesign.

Prisen uddeles officielt til februar på den store internationale designmesse Ambiente i Frankfurt.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere