03.07.2019  |  Business  |  Branchenyt

Bæredygtig drinksserie nomineret til Design Awards

Til september afholdes Design Awards 2019, på Bellevue Teater. BODUMs nye drinksserie OKTETT er nomineret i en helt ny kategori: Årets Grønne produkt.

BODUM har designet og udviklet en hel serie i et brudsikkert materiale, der ligner glas, men hverken kan revne, knuses eller ridses – dugge eller falme. Materialet tritan er 100% genanvendeligt og BPA-frit.

OKTETT, som serien hedder er perfekt til terrassen, poolen eller sommerhuset. Serien består indtil videre af en champagneskål, samt martini- og margaritaglas. Senere på året kommer der også brudsikre glas til gin, rød- og hvidvin samt et højt champagneglas.

Serien er nomineret til Årets grønne produkt da det er et bæredygtigt alternativ til både glas, der kan smadre, og engangsglas, der kun kan bruges én gang. Og så er produktionen af plast også mere grøn end ved glas.

www.bodum.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere