16.10.2020  |  Dining  |  Udstyr

4-i-1 til spisebordet

Indhold fra partner Hvad er dette?

PLACE-IT bordskånere af Formfjord.

Beskyt spisebordet mod varme gryder og pander.

Med PLACE-IT får du et sæt med 4 bordskånere i forskellige størrelser og fine, stilfulde farver. PLACE-IT bordskånere kan bruges én ad gangen eller kombineres, når der skal flere varmeenheder i forskellige størrelser på bordet.

Bliver bordskånerne beskidte kan de blot sættes i opvaskemaskines eller skylles under hanen. Når de ikke er i brug, kan de samles, så de optager mindst mulig plads i skuffen eller skabet.

Er man én af dem, der har forelsket sig i RIG-TIGs sortiment af innovativt og funktionelt køkkenudstyr i en smuk farvepalette, passer PLACE-IT f.eks. rigtig fint sammen med COOK-IT køkkenredskaberne i den nye grå farve eller HOLD-ON grydelapper, der også kan bruges som bordskåner og ligeledes findes i bl.a. sort, grå og rosa.

Både COOK-IT og HOLD-ON er også produceret i silikone og dermed meget lette at holde rene.

Tags: RIG-TIG

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere