15.08.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

2-i-1 design i ny farve

Indhold fra partner Hvad er dette?

Foretrækker du neutrale toner i køkkenet, er der godt nyt til dig. De originale silikonegrydelapper og populære skærebrætter fra RIG-TIG kommer nemlig nu i en ny farve.

Foretrækker du neutrale toner i køkkenet, er der godt nyt til dig. De originale silikonegrydelapper og populære skærebrætter fra RIG-TIG kommer nemlig nu i en ny farve.

HOLD-ON er moderne grydelapper og bordskånere i ét. Bag designet med det smukke origamimønster står Søren Refsgaard, der igennem flere år har udviklet en række innovative og funktionelle produkter for RIG-TIG. HOLD-ON er lavet i silikone, der er mere varmeisolerende end konventionelle grydelapper af stof og tåler op til 230 °C varme. Den unikke struktur i materialet gør grydelapperne ekstra bøjelige og sikrer et utroligt godt greb om både gryder og bradepander. HOLD-ON kan desuden også bruges som smarte bordskånere under varme retter og skulle de blive beskidte, får de blot en tur i opvaskebaljen eller opvaskemaskinen.

HOLD-ON sælges i sæt af 2 stk. og findes, udover den nye sorte version, allerede i flere flotte farver som dusty green, misty rose pg dark blue.

CHOP-IT skærebrætsæt, designet af Jens Fager, kommer nu i en ny farvekombination med et sort, et hvidt og et gråt skærebræt. De tre farver gør det  et at holde forskellige typer madvarer adskilt på hver sit bræt, og de neutrale nuancer sikrer, at de passer ind i hvert et køkken.

Skærebrætterne står i en praktisk og stilfuld holder, der optager et minimum af plads på køkkenbordet og forhindrer brætterne i at kure og falde ud på køkkenbordet. Den smarte holder er desuden også er designet til brug som bakke til opsamling af f.eks. de snittede grøntsager eller det afskårne affald.

Med HOLD-ON og CHOP-IT får du altså flere funktioner i ét design og de nye udgaver vil kunne findes på hylderne fra september.

PRODUKTINFO: CHOP-IT

Designer: Jens Fager

Materiale: Plast (PP og ABS)

Mål: 4,5 x 23,5 x 32,5 cm

Farve: Hvid, grå, sort

Vejl. pris: DKK 399,95

PRODUKTINFO: HOLD-ON

Designer: Søren Refsgaard

Materiale: Silikone

Mål: 0,5 X 20,5 X 0,8 cm

Farve: Sort

Vejl. pris: sæt af 2 DKK 149,95

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere