22.10.2021  |  Kitchen  |  Food

100% genanvendt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pas på jordens ressourcer, og dæk op med genanvendt glas.

Med karaffel og vandglas fra serien Eva Solo Recycled i 100 % genanvendt glas kan du dække mere miljøvenligt op. Hvert glas og karaffel har sin egen karakter, der afspejles i det genanvendte glas og kaster et smukt skær over spisebordet. En drikkeflaske i serien sikrer, at du samvittighedsfuldt kan være på farten eller ud i naturen, da glasflasken tilmed er et godt alternativ til engangsplastflasker.

Recycled karaffel
Recycled karaffel er fremstillet i 100% genanvendt glas. Et unikt materiale, der giver hver karaffel sit helt eget udtryk. Designet er elegant underspillet enkelthed, som klæder ethvert bord. Med Recycled karaflen har du altid koldt vand lige ved hånden. Karaflen passer i de fleste køleskabslåger, og den tætsluttende korkprop sikrer, at indholdet ikke tager smag fra andet i køleskabet. Karaflen tåler maskinopvask. Korkproppen skal blot aftørres med en opvredet klud.


• Fremstillet i 100% genanvendt glas. Prop af kork.
• Vejl. pris: 149,95 DKK.

Recycled drikkeglas 4 stk.
Recycled drikkeglas er fremstillet i 100% genanvendt glas. Et unikt materiale, der giver hvert enkelt Recycled-glas sit helt eget udtryk. Designet er elegant underspillet og klæder ethvert bord. Drikkeglassene er robuste og kan stables, så de sparer plads i skuffer og skabe. Tåler maskinopvask.


• Fremstillet i 100% genanvendt glas.
• Vejl. pris: 4 stk. 199,95 DKK.

Recycled glasdrikkeflaske
Recycled glasdrikkeflaske gør det nemt at handle på hensyn til jordens ressourcer. Flasken er fremstillet i 100% genanvendt glas. Recycled er 100% fri for bekymrende stoffer som BPA, phtalater og bly og afgiver ingen kemi eller smag til indholdet. Recycled er et godt alternativ til dig, der ikke ønsker at drikke af plast- eller metalflasker. Det genanvendte glas er et unikt materiale, der giver hver drikkeflaske sit helt eget udtryk, og den praktiske bærestrop gør flasken nem at tage med. Låget er helt tætsluttende, så tag bare flasken med i tasken. Glasflasken tåler maskinopvask, men låget skal dog vaskes i hånden.


• Fremstillet i 100% genanvendt glas, kunststof, rustfrit stål,
silikone og nylon (strop).
• Farver: Black, Birch og Cactus green.
• Vejl. pris: 199,95 DKK.

Tags: Eva Solo A/S

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere